Soundhealing

Soundhealing


Soundhealing är en form av ljud terapi som passar för dig som känner dig stressad, trött eller utmattad, är även en bra metod för dig med spänningar och värk i kroppen. Effekterna av soundhealing kan vara både fysiskt och själsligt.


Kroppen kan kännas behagligt tung och avslappnad och man kan uppleva ett stort lugn under healingen. Tonernas vibrationer/frekvenser hjälper oss att få kontakt med vårt undermedvetna. När ditt undermedvetna blir påverkat av tonernas frekvenser frigörs spänningar och blockeringar ända ner på cellnivå.


Tonernas frekvenser hjälper till att öka kroppens immunförsvar och främja kroppens självläkande förmåga. 

Soundhealing kan skapa harmoni och balans inom dig, vilket leder till ökad livskraft.Känner du att soundhealing är något för dig så är du varmt välkommen till våra evenemang och ta emot de helande tonerna! Helande toner med kristallskålar & tibetanska klangskålar

Den här kvällen får du möjlighet att släppa taget om allt för en stund och landa i dig själv i lugn och stillhet. Vi börjar med en kort avslappnande meditation och låter sen kristall och klangskålarna ta över och fylla rummet med dess helande toner. Toner som är djupt avslappnande och skapar harmoni i kropp och själ samt fyller på med ny energi. 

Här hittar du datum och mer information om evenemanget  >>>>>>>Inre lugn med helande toner

Det blir en hel dag med helande toner från trummor, klangskålar, kristallskålar samt toning. En dag för djup avslappning och återhämtning där du får ta emot toner och vibrationer som påverkar både kropp, sinne och själ.

En dag för Harmoni och Balans som fyller dig med Energi och Livskraft.

Här hittar du datum och mer information om evenemanget  >>>>>>>unsplash